Neden Kamp Tatili?

GÜZEL ve UCUZ BİR TATİL: "KAMP TATİLİ"


Neden Kamp Tatili?

   Çünkü ucuz,doğa ile iç içe ve özgürlük.Kamp tatili diğer tatil seçeneklerine göre en ucuz olanı.Tek başınıza çıkacağınız bir tatil için günlük ödediğiniz otel parası ile, aileniz veya arkadaşlarınız ile beraber  kamp yapabilirsiniz hemde kendi malzemenizi alıp istediğiniz yerde, istediğiniz kadar. Türkiye'nin her yerinde birbirinden güzel kamp alanları bulunmakta bunların hepsine gidemedim daha ama neredeyse hepsi hakkında bilgim var tabi gittiğim yerler hakkında daha fazla bilgiliyim.
      İster dağ başında çadırınızı kurun doğayı keşfedin ister deniz kenarına kurun çadırınızı ve muhteşem üçlünün tadını çıkarın. DENİZ KUM GÜNEŞ :) Bir  gölün kenarına çadırınızı kurup sabah erkenden kalkıp balık tutmak, ya da bir doğa  yürüyüşü sizce de çok güzel olmaz mı.Ya da deniz kenarında güneşin doğuşunu izlemek.
     Bu kadar güzel bir tatil için çok büyük paralara ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken nereye gideceğinizi karar verin ve çadırınızı kurun. Daha sonra eğlenmenin,gezmenin,doğayı keşfetmenin tadını çıkarın.
     Özgürsünüz; çünkü elimdeki param ile nereleri gidebilirim diye kendinizi kısıtlamak yerine istediğiniz yerde çadır kurabilir ve paranızı daha fazla yer keşfetmeye harcayabilirsiniz.
Çadır kurup tatil yapmanın güzellikleri elbetteki bunlarla sınırlı değil. Bu konuyu daha geniş bir biçimde bir başka makalemde yer vereceğim.
   Bir sonraki makalemde ise Türkiye'deki kamp yerleri hakkında bilgiler vereceğim.Konuyla alakalı düşüncelerinizi,görüşlerinizi ve aklınıza takılan soruları yorum atabilir yada iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.Değerleri yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Murat Ünal

merhaba Ben Murat Ünal.20 yaşımdayım ve üniversite okuyorum.Gezmeyi çok sevdiğim için gezi ve tatil ile ilgili blog yazıyorum.Gezi ve tatil ile ilgili faydalı ve kaliteli içeriğimi okuyuculara sunmaya çalışıyorum. Blog adresim: www.tatilduragi.blogspot.com

0 yorum:

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek "beni bilgilendir" kutucuğuna işaretleyebilirsiniz.


Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.

Blogger Murat Ünal

Blogger

Top